Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Napredni Velika Gaming podloga Za Miša Акварельный Kaktus XXL Veličina Tipkovnice Miš Stolni Mat sa non-slip Gume Osnova 35,4 x 15,7 inča

 0

47.03 kn 67.19 kn

Društvene pribor i organizator

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w44526

【Napredno veliki veličina 】 Veliki veličina miš za pisanje: 35,4 x 15,7 cm, podloga za miš je dovoljno velik za smještaj tipkovnice, miša, tablet, laptop, igra mat i druge predmete na radnoj površini, ne morate brinuti o nedostatku prostora, možete slobodno premjestiti miš.Pogodno za ured, igara ili student.

【 Individualni dizajn crteža 】 Dobro dizajnirana uzorcima može dati vašem radnom površinom neobičan izgled i osobni šarm.Fin uzorcima Zahvaljujući naprednoj tehnologiji ispisa pružaju svijetle boje i ne blijede čak i nakon pranja.Ovaj stolni mat savršen ukras radne površine.

【Сверхгладкая površina 】 Napredno gaming podloga za miš je izrađen od visoko-kvalitetne glatke tkanine materijala i obrađen visokim pritiskom za izuzetno precizno upravljanje mišem i kliznim, ostavljajući vašeg miša glatko i točno slajd na velikom коврику za miša.Mekana i glatka površina štiti ruke od ozljede prilikom duže upotrebe miša.

【Čvrste прошитые ruba 】 Korištenje najnovije profesionalne tehnologije firmware rubova može jamčiti, da je mat površine ne će se istrošiti, deformiran ili deformirati tijekom korištenja.Pobrinite se da to ne истирается i ne exfoliated, kao i druge društvene tepisi, прострочив okvir.Uredan прострочка na rubovima ne samo daje коврику za miša savršen izgled, ali i produžuje vijek trajanja.

【Gumeni đonovi osnova 】 Donji dio miš za pisanje izrađen od нескользящего materijala od prirodnog kaučuka s non-slip tekstura, koji možete sigurno pričvrstiti na radnoj površini.Pogodan za sve vrste stolova, uključujući i stolovi od drveta, stakla, kože, metala, mramora i druge. ne mrdnuti, čak i ako ćete se intenzivno voziti miša.Opis proizvoda


Tehničke karakteristike

  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina

Naši (0)

Dodaj recenziju