Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Mat Držač olovke, Stolni Organizator, Slatka Uredski materijal, Školski pribor, Društvene Uredski Pribor, Olovke za šminkanje, Stalak za zapešće

 0

3.21 kn 5.99 kn

Društvene pribor i organizator

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w73667

Novo i kvalitetno!

Opis:

1. Inovativni dizajn: Dizajn crtani kontejner za mat olovke jedinstven, a мультяшный uzorak prepun dječjeg interesa, što se može dodati zabave i životne snage u radno ili studija prostor.

2. Visokokvalitetni materijali: odabrani materijali s mat efektom, koji ne samo da imaju lijep izgled, ali i povećavaju trajnost i stabilnost, a razlikuju izdržljivost.

3. Višenamjenska upotreba: spremnik za olovke ne možete postavljati samo olovke, bojice, olovke i drugi alati, ali i pohraniti male škare, papir za bilješke i druge uredske potrepštine, koji će vam pomoći pospremiti radni stol.

4. Savršen poklon: njegov prekrasan izgled i praktična funkcija čine ga idealnim dar za djecu, pogodan za rođendan, blagdane početka semestra i drugih slučajeva.

Materijal: plastika

Boja: kao na slici

Veličina: эталонное sliku

Upućivanje uključuje: 1 komad

Napomena:

1. Zbog ručnog mjerenja dopuštena odstupanja u 1-3 mm.

2. Budući da različiti računala prikazuju različite boje, hvala na razumijevanju, stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slike.


Tehničke karakteristike

  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina

Naši (0)

Dodaj recenziju