Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Prijenosni pletena podmetače za piće, slatka tepih za kukičanje u obliku životinja, Multi-neklizajući podložak za posuđe, zdjele za kuhinjski čaša za piće

 0

36.91 kn 73.82 kn

Za dom i vrt

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w3128

Glavne točke:

1. Slatka oblik životinja: Ti pletena podmetače za piće izvedena u obliku slatkih životinja, koje će u vaš dom dodir šarm.Oni će privući pažnju vaših gostiju svojim profinjenim detaljima.

2. Napredne vještine: Ti tkani podmetače su ručno izrađeni s profinjenim umijećem, zbog čega ih je lako povrijediti, a možete ih koristiti za dugo vremena.

3. Zaštitite stol: Zahvaljujući izoliranoj dizajna ove pletena podmetače za piće sprečavaju oštećenje zidova i zidova od djelovanja topline i vlage.Oni su također dobro upijaju vlagu, tako da ne morate brinuti o mina mrlja ili zamrljana.

4. Široka primjena: Bez obzira da li vam treba zaštititi namještaj od toplih ili hladnih napitaka, te pletena podmetače su idealne za svaku prigodu.Možete ih koristiti kod kuće, u kafićima, na poslu ili u restoranima i kafićima.

5. Savršen poklon: Ti pletena podmetače za piće će biti odličan poklon za vašu obitelj i prijatelje u raznim prigodama, kao što su zagrijavanje, godišnjice i rođendane.

Opis:

Zaštitite radne ploče od mrlja i ogrebotina s ovim šarmantnim podmetače u obliku kornjače.Izrađene od čvrstog pređe, te podmetače razlikuju profinjenim detaljima i vještinu izvedbe, koje izraditi dojam na svoje goste.Oni su prikladni za široku primjenu, npr. kao časopisa, blagovaona stolovi, pisaćeg stola i mnogo drugog.Oni će također postati savršen poklon za rođendan ljubiteljima kornjače.

Specifikacija:

1. Naslov: Pletena podmetače za piće

2. Materijal: pređa

3. Veličina: oko 17*12 cm/6,69*4,72 u.

Pakiranje list:

1 x stalak za kukičanje


Tehničke karakteristike

  • Stil > Moderan stil
  • Materijal > Tkanina
  • Tip dekoracije i pribor > Tepisi i jastučići
  • Broj modela > Pletena podmetače za piće
  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina
  • Oblik > Okrugli
  • Lice > Ekološki prihvatljiv

Naši (0)

Dodaj recenziju