Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Božićni Ukrasi od Popisa Želja Čvrste Drvene Viseće Dekoracije Božićno Drvce Ovjesa-Koverte Božićni Ukrasi i Pribor

 0

38.41 kn 76.88 kn

Za dom i vrt

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w3956

Dodajte kreativni i lijep dodir na svojim božićnim елкам uz pomoć tih drvenih ukrasa, bez mirisa i uporni na blijeđenje.Pokažite brigu i ljubav u ove blagdanske sezone s našim dizajna ručne izrade.Idealan za davanje topline i druželjubivost svoj dom.

Specifikacija:

Materijal proizvoda: stablo.

Veličina proizvoda: 12.1*13.1*0.6 cm/4.76*5.15*0.23 inč

Težina proizvoda: 39 g

Pakiranje list:

1 * Ukras za božićno drvce

OBAVIJEST:

Zbog različitih rasvjete i postavki zaslona boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

Zbog različitih dimenzija, napravljen ručno, molimo vas, dopustite razliku u iznosu od 1-2 vidi

Detalje o proizvodu

1. Podignite raspoloženje: Ukrasite svoj božićni dekor našim drvenim ukrasima s složenih uzoraka od slova, pahulja, los i mnogo drugog.Svaki komad nakita se određuje ručno, što mu daje rustikalni šarm.

2. Održivost: Izrađene od birana materijala, naše drvene božićnih ukrasa snažan, izdržljiv i износостойки, dok preostalih ekološki.Izrađeni od visoko-kvalitetnog drveta, oni lako pucaju i nemaju mirisa, što osigurava dugi vijek trajanja vaše stolarije.

3. Idealno za unutrašnjost: Ti drveni božićnih ukrasa dolaze s remenom, koji omogućava lako objesiti ih na vrata, kamina ili bilo gdje po vašoj želji.Oni su idealni za ukrašavanje vaših domova, radnih mjesta, trgovine i još mnogo toga.

4. Izuzetna proizvodnja: Ukrasite svoj svečani dekor našim drvenim елочными ukrasima.Oni se odlikuju vrhunskim kvalitetom izrade, složenih detalja, ukrasa i jarkim bojama, otporni na izbljeđivanje.Bez srha i dobro pripremljeni za prekrasne svečane vrste.

5. Podignite raspoloženje pred Božić: Naš drveni božićnih ukrasa - odličan način za prijenos smještaj topline i živosti radost.Podijelite ih sa svojim najmilijima, prijateljima, obitelji ili kolegama kao božićni dar, da izraze svoju brigu i ljubav.


Tehničke karakteristike

  • Tip veliko prodaju > Da (> 50 kom)
  • E-mail > no
  • Vrsta skupa > no
  • Pakiranje > Nema U Poklon Kutiji
  • Broj modela > Božićni drveni ukrasi
  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina

Naši (0)

Dodaj recenziju