Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Tvrdi zaštitna torbica, interaktivna igračka, digitalni sigurnosni organizator za kućne ljubimce, Prašinu elektronski organizator za kućne ljubimce za odlazne

 0

60.21 kn 86.00 kn

Igre i pribor

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w503715

Zaštitite svoje virtualne igračke pomoću našeg tvrdog kutija za nošenje!On je savršen po veličini i ima posebni pretinci za pohranu svaku igračke.Lako nositi sa sobom za šetnju na svježem zraku i obiteljskih putovanja!

Tehničke karakteristike:

Naziv proizvoda: Digitalna torbica za pohranu kućne ljubimce

Materijal proizvoda: EVA

Veličina proizvoda: oko 11x9.6x5.5 cm/4.33x3.78x2.17 inča

Težina: oko 100 g

Pakiranje list:

1 kom. kutija za pohranu elektroničkih virtualnih igračaka

Napomene:

1. Molimo vas, shvatite da je zbog svjetlosnih efekata i kut snimanja proizvod se razlikuje u boji.

2. Zbog ručnog mjerenja postoji tolerancija na veličinu proizvoda.

Pogledajte više detalja o proizvodu.

1. Precizno slijetanje: zaštitite svog digitalnog ljubimca uz pomoć ovog poklopac napravljen posebno u veličini i štiti od prašine, ogrebotina i udaraca.Visokokvalitetan materijal osigurava dugoročnu zaštitu svog virtualnog ljubimca.

2. Visokokvalitetni materijali Eva: Ovaj izdržljiv tvrdi torbica je izrađen od visoko kvalitetnih materijala EVA, koji pružaju противоударную i vodootporni zaštitu vašeg digitalnog ljubimca.Ona također sprječava oštećenje vašeg uređaja prašine i ogrebotina.

3. Praktičnost i funkcionalnost: Zbog jedinstvenog dizajna, naš digitalni torbica za kućne ljubimce pruža novu razinu udobnosti u vašem životu.Držite baterije, kablove i elektronske oprema organiziran je i nadohvat ruke.

4. Prijenosni zaštita: Zahvaljujući ремешку na zglob i svojoj kompaktnoj dizajnu ovaj tvrdi torbica je idealna za ljubitelje aktivnog odmora.Zaštitite svog digitalnog ljubimca od ogrebotina, prašine i udaraca tijekom kampiranja, planinarenja ili putovanja.

5. Dobar izbor za poklon: Bilo je to za vaše rođake, prijatelje, kolege ili samo poznanici, ovaj digitalni nosač za kućne ljubimce je savršen poklon za svaku prigodu.On je idealan za Božića, Uskrsa, rođendana i sl. I da im omogućuje da pohraniti svoj virtualni igračku u kompaktan i čvrst kovčegu.


Tehničke karakteristike

  • Naziv > viugreum
  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina
  • Broj modela > Digitalni torbica za kućne ljubimce Bitzee
  • Kompatibilan marka / model > Steam

Naši (0)

Dodaj recenziju