Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Tvrd Zaštitna Torba za Pohranu EVA za konzole NS Vodootporna

 0

62.70 kn 75.53 kn

Igre i pribor

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w504070

Karakteristike:

Veliki kapacitet: U njemu se može smjestiti igraće konzole, olovke, narukvice, DNS-kartice, kablovi, slušalice, kablovi za prijenos podataka i ostali pribor.

Otpornost na vodu: poliuretanski materijal, vodootporan munja, водоотталкивающее premazivanje površine omogućuju da putuju, ne bojeći se kiše, i efikasno štite vaše opreme.

Dizajn utora za nekoliko karata: U prosjeku polukatu ima svoj utor za kartice, u koju možete pohraniti 10 kartica DNS, koje je povoljno i brzo dobiti i postavljati.

Visokokvalitetni materijali: materijal EVA, punomasno lijevanje, dekompresija i amortizacija udaraca, snagu i izdržljivost, pruža sveobuhvatnu zaštitu.

Dvostruki zatvarač: obostrane glatka zatvarač radiouredaj ručka i unutarnji mrežasti džep za spremanje svojih stvari su u dobrom redu.

Tehničke karakteristike:

Osnovni materijal: EVA + PU + flanel.

Veličina: približno 27x14 cm/10.63x5.51 u.

Način nošenja: ručni

Korisna model: pogodno za igraće konzole SWITCH

U isporuku je uključeno:

Torba za pohranu, 1 kom.

Napomena:

Ostali pribor nisu uključeni u cijenu.

Molim vas, dopustite pogreške u 1-3 mm zbog ručnog mjerenja. molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja.

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati međutim, boja proizvoda, molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta prije narudžbe, hvala!


Tehničke karakteristike

  • Naziv > OOTDTY
  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina
  • Kompatibilna model Nintendo > GameBoy Color
  • Kompatibilan marka / model > Nintendo

Naši (0)

Dodaj recenziju