Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Crna Plava Crvena Гелевая ručka s бриллиантовым vrhom 0,38 mm, pribora, Školskog pribora, prijavljivanje ispita, pisanje, crtanje

 0

2.49 kn 3.99 kn

Olovke, Bojice i pisaći Pribor

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w7530

Potpuno je nov i kvalitetan!

Naslov: гелевая olovke s vrhom dijamantno

Materijal: PVC

Boja tinte: crna, plava, crvena

Količina: 1 komad

Razlog: prikladno za sve prijave ispita, pisanje, crtanje Lice:

1. Ova гелевая ručka s tintom velikog kapaciteta 0,38 mm predstavlja celina, pogodno za razgledavanje, potpis, pisanje, crtanje i druge scene.Vrh olovke je ukrašen dijamantima, pružanje rukopis gladak i jasne linije.

2. Ova olovka ima veliki kapacitet za pohranu tinte, možete ga koristiti za dugo vremena, i nju nije lako razbiti.U njemu se koriste гелевые tinte, koje nije lako mazati, što osigurava kvalitetu i učinak pisanje i crtanje.

3. Dizajn ručice ove olovke je zgodan i lijepo se osjeća u ruci.Ona ima ergonomski dizajn koji smanjuje zamor ruku prilikom duže upotrebe, što pismo jednostavnijim i ugodnijim.

4. Ova olovka je jedan od potrebnih pribora za škole i urede.Možete ga koristiti za svakodnevne potrebe, kao što su bilješke, domaće zadaće i potpisivanje dokumenata, i on je pogodan za različite vrste papira i površina.

5. Ova гелевая ručka s tintom velikog kapaciteta 0,38 mm - visoka kvaliteta ručka s robusnim performansama i trajnosti.To je ekonomičan izbor, koji je pogodan kako za studente, tako i za uredske radnike.

Upućivanje uključuje: 1 x гелевая olovke s vrhom dijamantno

Toplijih krajeva:

Boja proizvoda se može malo razlikovati od slike zbog razlike u osvjetljenju i zaslonu.


Tehničke karakteristike

  • Korištenje > Uredski i Školski Ručka
  • Vrsta tinte гелевой olovke > Гелевые tinte
  • Briše Ili ne > No
  • Materijal > Plastika
  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina
  • Vrsta > Гелевая ručka

Naši (0)

Dodaj recenziju