Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Ins PU Organizator za šminkanje, torba-jastuk na munje, Velika prometna косметичка, organizator za šminkanje, Ženska torba, blagdanski darovi

 0

31.28 kn 46.03 kn

Torbe za posebne namjene

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w6796

【Visoko kvalitetni MATERIJAL】 Zahvaljujući poboljšanju superiorne umjetne kože, ova косметичка lako se čisti i ima vodootporni površinu, a oblik torbe za toaletni će postati veće, Prosječan ogranak dnu je dodao da više udobnosti za pohranu i organizaciju; deblju unutarnja podstava, mnogo više od čvrste slični proizvodi.

【SKLADIŠTENJE VELIKOG KAPACITETA】 Veličina: 9.8*4.7*4.7 psi, na svakom kraju torbe imaju elastične džepova za pohranu, gornja ručka za nošenje, kada idete na putovanje, u njemu ima dovoljno prostora za sve vaše potrebe za njegu kože / make-up, to je tako prikladan za svakodnevnu šminke!

【RAZNOVRSNOST】 Šminka može koristiti ne samo kao cestovnu šminka, ali i kao vrećica za pranje posuđa, putovanja novčanik s velikim otvorenim vratom i ravnim dizajnom na 180 °. U njemu dovoljno prostora za sve vaše potrebe za njegu kože / make-up / skladištenje.Odličan za putovanja i svakodnevno korištenje.

【SAVRŠEN praktičan poklon】 Elegantan i praktičan dizajn ovog kozmetikom idealan je za svakodnevnu uporabu ili putovanja.koji će biti odličan poklon za žene i djevojke na majčin Dan, Valentinovo, dan žena, Božić, rođendane i sl.

【Dizajn s velikim otvorom】 Kompaktan i fleksibilan dizajn ovog kozmetikom štedi prostor, a dizajn s velikim otvorom omogućava ne kopaju na dnu torbe u potrazi za prave stvari.


Tehničke karakteristike

  • Naziv > TPXCKz
  • Osnovni materijal > PU
  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina

Naši (0)

Dodaj recenziju