Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Plutajući stolica za bazen pregibno klizni plutajući sjedalo za bazen Lagani pribor za bazen Čvrsta stolica za bazen za djecu s pomičnim stranku

 0

55.58 kn 85.50 kn

Za dom i vrt

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w5099

Opustiti u bazenu, postalo je još lakše zahvaljujući našem jednostavnom za korištenje stolicu-поплавку.Ga U obliku dizajn pruža odlične relax.Nosite ga bilo gdje, bez ikakvih opterećenja i uživajte u svojim dugim vijekom trajanja, ne brinući se o oštećenjima. S našim plutajući stolica za bazen odmor je upravo postao još bolji.

Specifikacija:

Materijal: ABS

Veličina proizvoda: (približan iznos) 8,5 * 21,5 cm / 3,35 * 8,46 inča

Težina proizvoda: oko 290 g

Pakiranje list:

1 * netto torbica

ili

1 * promjenjiva удочка

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. Jednostavan za korištenje: Uživajte u udobnim sjedalima u bazenu uz pomoć ove jednostavne stolice za kuhanje rezanaca za bazen.Provucite rezanci kroz široki otvor i bez puno truda napravite idealno plutajući sjedalu, ne надуваясь i bez brige o проколах. Opustite se i stilski понежьтесь na suncu.

2. Udobnost na otvorenom: Stolica za rezanci na bazenu sklopivi, lako nositi, jer on neće opterećivati vas tijekom nošenje.On također ima malu težinu, tako da možete uživati u vodenim zabave, bez ikakvih komplikacija.

3. Visoko kvalitetni materijal: Naša stolica za kuhanje rezanaca za bazen pažljivo izrađen je pomoću čvrstih materijala, što vam garantira dugi vijek trajanja. Opustite se u vodi i sunčati bez premca u miru, znajući da je vaša stolica za kuhanje rezanaca za bazen nije tako lako oštetiti.

4. Povećana otpornost: Naša stolica za kuhanje rezanaca za bazen ima inovativnu U-oblika, koja će vam pomoći da postignete maksimalnu stabilnost, fleksibilnost i udobnost za vrijeme plivanja u bazenu.Uživajte punim opuštanjem, ne brinući se o gubitku ravnoteže ili fleksibilnost.

5. Party-savršena udobnost: stolica za bazen s rezancima, dizajnirana za ljubitelje bazena i dobar provod, pruža vesela i udoban odmor.Čuva svježinu u vrućim ljetnim danima, idealno za rođendane, ljetnih druženja i ostale aktivnosti.Idealno za odmor i pogodna za bazene i tematskih zabava.


Tehničke karakteristike

  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina

Naši (0)

Dodaj recenziju