Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Km/H Solarni HPD-prikaz KM /H Solarno Punjenje Stranom prema Gore Prikaz Vremena/Brzine/ Temperature / Visine Bežični Nadzor Tlaka U Auto gumama

 0

190.53 kn 297.70 kn

Stražnje staklo

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w4478

Specifikacija proizvoda:

Materijal: ABS + PC

Veličina: 12x11x4.5cm

Težina: oko 200 g

Alarm signal: Zvučni signal po defaultu je 120 km / h

Ugrađeni senzor: Automatsko otvaranje načina vožnje automobila, inteligentni ekran parking

Napajanje: Solarna / USB punjenje Karakteristike:

1. RADI ZA SVA vozila-za razliku od drugih automobila prikazuje, ne morate brinuti o kompatibilnosti, S98 može raditi za sva vozila bez obzira na marku ili model širom svijeta, jer S98 temelji se na ugrađenom GPS modulu.

2. Hrana iz solarnih panela -HPD opremljen solarni panel, on može automatski puniti na suncu, a može priključiti uređaj na opremu za napajanje koristeći USB kabel.Ali solarna energija može samo produžiti trajanje baterije, ne može zamijeniti direktnu punjenje USB kabela.

3. BOGAT SADRŽAJ - gotovo sve što vam može zatrebati za čitanje tijekom vožnje, prikazat će se ovim HUD, uključujući i brzinu vozila, sat, visinu, km / h km / h, temperatura okoline vozila i baterija, signal o prekoračenju ograničenja brzine, signal o umora pri vožnji.Odličan partner za vaše vožnje.

Napomene:

-Molim vas, dopustite manje razlike zbog ručnog mjerenja, navedene dimenzije su samo za referencu.

-Molim vas, sjetite se da je zbog svjetlosnih efekata, postavke svjetline/kontrasta monitora i sl. Mogu biti neke manje razlike u boji ton fotografije na web stranici i stvarne robe.

Paket uključuje: 1 * HUD


Tehničke karakteristike

  • Naziv > MIIQNUS
  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina

Naši (0)

Dodaj recenziju