Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Vještački dijamant Metal Riblji rep Četkica za kose Perika Pin štapićima za žene i Djevojčice Duga Kovrčava kosa

 0

23.51 kn 29.78 kn

Pribor Za Odjeću

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w300440

FS99 Rhinestones bobby pin S Resama U obliku Ribljeg Repa, Vintage bobby pin s Četkom, šlem za Kostim Stranke, Bal-Maskenbal FS99

Specifikacija proizvoda:

Karakteristike:

1. Dizajn proizvodnje: U kvalitetan proizvod koristi u elektrolizi i proces ručnog rada, koji se može učinkovito spriječiti blijeđenje boje proizvoda i poboljšati sjaj i dugotrajnost proizvoda.

2. Moderan dizajn: Štapić za kosu s resama od serije sweet red gem pokazuje retro i lijep temperament zahvaljujući novom dizajnu i tankom vještinu izrade, privlači pažnju i postaje blistava mlada i glavni lik.

3. Zgodan dizajn: Dizajn štapići za kosu jednostavno skinut i čvrsto se držeći za kosu, pruža dugoročnu stabilnost, ne boli i ne će uništiti vašu frizuru.

4. Prigode: Predivna štapići za kosu - idealan poklon za prijatelje i obitelj za Božić, rođendan, Valentinovo i ostale aktivnosti.

5. Aftermarket: Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, odmah nam se obratite, a mi ćemo vam pomoći da ih riješiti što je prije moguće.

Tehničke karakteristike:

Stil: Moderan

Spol: žensko za djevojčice

Tip: bobby pin za kosu

Materijal: metal

Veličina: 15 * 10 cm

Materijal: metal U paketu je uključeno:

1 * trn za kosu

1, O isporuci: Nakon što naručite robu, mi ćemo brod vašu kupnju u roku od 3-4 dana.Ako imate posebnih zahtjeva, molimo vas da ostavite nam poruku ili nas kontaktirajte direktno. 2. O povratu sredstava: ako je roba oštećena prilikom transporta, možete ga vratiti u roku od 7 dana.Prilikom podnošenja zahtjeva za povrat sredstava kupac mora dobiti potvrdu od prodavatelja. 3, O veliko prodaje i izravni isporuci: Za veleprodaje mi nudimo besplatnu isporuku, isporuka koje traje samo 3-8 dana.Za direktne isporuke smo mogli poslati robu svojim kupcima direktno i ne ćemo ostaviti informacije o nama, ako vi to želite. 4. Kako da pratim svoju parcelu?: Možete pratiti svoje pošiljke na sljedećem microsoftovu web-mjestu, koristeći svoj broj za praćenje: www.17track.net/en (Kopiran u preglednik za otvaranje) 5. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi narudžbe, molimo vas prvo nas kontaktirajte, mi ćemo vam dati zadovoljavajući odgovor.Jer vaša podrška je naša pokretačka snaga.


Tehničke karakteristike

  • Naziv odjela > Za odrasle
  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina
  • Materijal > Rafting
  • Paul > Žene

Naši (0)

Dodaj recenziju