Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Potpuno novi i originalni 7927BRUZ AD7927BRUZ AD7927BRU AD7927B 7927BRUZ 7927 Čip analogno-digitalne pretvorbe TSSOP-20

 0

209.27 kn

Aktivni sastojci

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w245228

Dobro jutro, prijatelju!Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati mene za bilo kakvu tehničku podršku i tehničkim opisima.

1. Ako vam je potrebna masovna ili više brza dostava, molim vas, prvo se obratite sa mnom, tako da sam mogao da se dogovore o najboljoj cijeni i načinu isporuke za vas.Primamo više načina plaćanja.Veselimo se dugoročno partnerstvo s vama, kao i mnogi drugi naši klijenti.

2. Dostava širom svijeta. (osim nekih zemalja i APO/FPO).On-line obradu narudžbe nakon potvrde plaćanja.

3. Šaljemo samo potvrdio adresu naloga.Adresa vaše narudžbe mora odgovarati adresi isporuke.

4. Slike ne mogu odgovarati stvarnim objektima i su samo za referencu.

5. Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika, osim vikendom i blagdanom.Vrijeme isporuke može varirati, pogotovo u praznicima.Ako niste dobili svoj teret u roku od 30 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati što je prije moguće.Naš je cilj da našim klijentima sretna!

6. Zbog razlike u statusu i vremenskih faktora odlučimo slanje s prvog dostupnog skladišta, ubrzati isporuku.

7. S obzirom na interese naših klijenata, mi smo prisiljeni poslati narudžbu poštom.Ali, molim vas, shvatite, da je carina su izvan naše kontrole i ne možemo garantirati da su bilo kakve poreze i naknade neće biti pokrivena bilo poreza.Ispričavamo se zbog neugodnosti koje to može izazvati.

8. Mi brinemo o našim cijenjenim klijentima i uvijek ćemo se truditi svim silama da vam pomogne.Mi smo uvijek nadam se uspostaviti obostrano korisne odnose s našim dragim klijentima.Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite bilo kakve negativne izjave ili otvaranja i kontroverze na web stranici. pozdravljam!

DHL, FEDEX, UPS, TNT i dostava po najboljoj cijeni.Molimo, kontaktirajte nas za više informacija.


Tehničke karakteristike

  • Vrsta > Logički čip
  • Stanje > Novo
  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina

Naši (0)

Dodaj recenziju