Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Zimske Tople rukavice, Pletene флисовые Термошерстяные Rukavice, Rukavice za zaštitu od hladnoće, Zimske rukavice za vožnju i trčanje na otvorenom

 0

3.21 kn 4.92 kn

Pribor Za Odjeću

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w208780

Opišite:

Boja, kao što je prikazano na slici

Materijal: poliesterska vlakna

Težina: 45 g

Veličina: 20 * 11 cm / 7,87 * 4,33 inča

1. Toplo dizajn s начесом: Ova rukavica je izrađen od debelog pletenje tkanina i runo obloge, koja učinkovito zadržava toplinu i suočava se hladnom zimskom vremenu.Bez obzira катаетесь da li ste na ulici, катаетесь na skijanje ili sudjelovali u svakodnevnim aktivnostima, rukavice će vam pružiti toplu zaštitu za ruke.

2. Однотонный boja i jednostavan dizajn: Rukavice izrađene su u однотонном dizajn, jednostavan, ali moderan.Kako muškarci, tako i žene mogu lako pokupiti ih, istaknuti svoj osobni stil.U isto vrijeme однотонный dizajn i čini rukavice više svestran i prikladne za razne prigode.

3. Elastični трикотажный materijal: Rukavice izrađene su od elastičnog materijala za pletenje, koji ima dobru растяжимостью, bolje облегает ruku i pruža osjećaj ugode prilikom nošenja.Bez obzira na veličinu vaše ruke, vi nabavite prikladnu veličinu.

Mjere opreza:

1. Svi znamo da su različite računala prikazuju različite boje, i stvarne boje mogu se malo razlikovati od slike ispod.

2. Ako vam je teško odabrati veličinu, možete me kontaktirati u bilo koje vrijeme, i mi ćemo vam dati nekoliko prijedloga, ali to je samo za referencu.

3. Možemo prihvatiti narudžbe za mješovite robe različitih boja i veličina.

U paketu ovog proizvoda je uključen

1 par rukavica

pozdrav dečki, hvala što ste posjetili moj dućan.Možete nas kontaktirati da biste dobili više informacija o proizvodima.Dobrodošli u gostima.Nadam se da će imati dobar dan!


Tehničke karakteristike

  • Materijal > PAMUK
  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina
  • Paul > Unisex
  • Naziv odjela > Za odrasle

Naši (0)

Dodaj recenziju