Besplatna dostava za nove klijente odmah!

set ukrasa za božićne kuglice 9шт, 3,15-дюймовое bilo koji otvoreni položaj kreativnog ukras za loptice za odmor, Božićni ukras, Dar za kućnu tematske zurke

 0

47.45 kn 67.76 kn

Za dom i vrt

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w1647

Glavne točke:

1. Blagdanski ukras: Ukrasite svoj božićni dekor naše dekoracije za božićne kuglice koje se mogu pohvaliti klasične kugle s prekrasnom graviranje i расписными balonima, sve uz elegantan dizajn i sjajnim završiti.

2. Lako je visio: ukrasite prostorije te lako ukrasa za božićne kuglice.Oni ne će izbjeći opterećivanje grane stabla, i možete bez problema da ih gdje god želite.Stvorite zadovoljnu i svečanoj atmosferi u ove blagdanske sezone.

3. Trajnost: Naš nakit od božićne kuglice izrađene od PET materijala, pruža sigurnost i trajnost.Dodajte dašak elegancije, uz pomoć ove prekrasne небьющихся ukrasa koji će trajati nekoliko sezona.

4. Široka primjena: Naše dekoracije za božićne kuglice imaju mnogo koristi, što ih čini idealnim za univerzalne blagdanskog ukrašavanja.Koristite ih da biste stvorili vijenac, ukrasiti božićno drvce, ukrasite središnji ukras, ili dati bilo kojoj drugoj svečanoj projektu dašak radosti.

5. Komplet božićni ukras: Pružajući sveobuhvatnu pokrivenost vašeg božićnog drvca, ovaj skup od 9 небьющихся ukrasima u obliku božićnih kuglica je idealan za stvaranje blagdanske atmosfere.Zahvaljujući raznolikim bojama i дизайнам, to vam omogućuje da stvoriti fantastične i jedinstvene božićne ukrase.

Dodajte malo sjaja u vaš svečani dekor uz pomoć ukrasa za božićne kuglice.Izrađene od kućne LJUBIMCE, ovi ukrasi će dodati dašak radosti u bilo koje mjesto i da će svečanoj atmosferi.Idealne su za vaše božićno drvce, vijenac i vijencima.Slavi sezone s ukrasima od pjenušava božićne kuglice.

Specifikacija:

Veličina proizvoda: (približan iznos) 8 cm / 3,15 inča

Težina proizvoda: oko 300 g / kutija

Materijal: PAT

Boja: bijela, šampanjac, rose gold

Pakiranje list:

9 * Елочных lopte

OBAVIJEST:

Zbog različitih rasvjete i postavki zaslona boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

Zbog različitih dimenzija, napravljen ručno, dozvoljeno je razlika u iznosu od 1-2 vidi


Tehničke karakteristike

  • Broj Komada > 9шт
  • Broj modela > božićnih loptice
  • Materijal > KUĆNI LJUBIMAC
  • Tip veliko prodaju > Da (> 50 kom)
  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina
  • E-mail > no
  • Vrsta skupa > no

Naši (0)

Dodaj recenziju