Besplatna dostava za nove klijente odmah!

100pc Bijele plutajuće spa-spužva, впитывающая ulje kornjače, Gliser za vruća kupka za čišćenje za apsorpciju pjene za bazen

 0

357.98 kn

Za dom i vrt

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w1590

Nudimo popust u velikom broju proizvoda.Dobrodošli da nas kontaktirate!

[VIŠEKRATNU upotrebu DISK ZA skidanje PJENE] - Ne bacaju pjenu od spužve za tople kupke!Kada spužve natopljene blatom, samo ocijedite ulje, isperite spužvu i koristite ga opet.

[POBOLJŠATI SUSTAV za FILTRIRANJE] - Upija неодушевленную pjenu i losion / ulje, spužva pomaže da se smanji opterećenje na sustav za filtriranje i filtera, čime se povećava vijek trajanja, smanjujući troškove održavanja i štedi vaše vrijeme.

[JEDNOSTAVNA UPOTREBA] - Samo stavite впитывающую ulje spužvu i dajte фильтрующему pumpu da radi neko vrijeme, neka ih slobodno plivati (ponekad preokrenite), završiti čišćenje bazena.Upija svu pjenu, na pločici i / ili stijenkama bazena / spa / hidromasažne kade ne se formiraju pruge pjene.

[ŠIROKU PRIMJENU] - Впитывающие ulje spužve pomažu ukloniti pjenu se pretvoriti ubeživotne u bazenima, hidromasažne kade, hidromasažne kade, masažne kade i spa-salone.

[SAVJET] - Za najbolje rezultate preporuča se koristiti dvije впитывающие ulje spužve, plutajući u vodi.Upija ulje, sluz, šminku i ostale vrste pjene nekoliko puta više od svoje težine.Za najbolje rezultate preporuča se koristiti dvije spužve, впитывающие ulje kornjače, plutajući u vodi.

Boja: bijela

Materijal: čeljusti

Veličina: 115 x 115 x 30 mm

Sadržaj pakiranja:

100 x spužva, впитывающая ulje.

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte


Tehničke karakteristike

  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina

Naši (0)

Dodaj recenziju