Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Slatka držač olovke za puding, Studentski Slatka Мультяшный kreativni ukras za desktop, otvor za olovke u obliku želea, rupica za olovke, postolje za pohranu olovke

 0

9.90 kn 18.31 kn

Društvene pribor i organizator

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w150572

Opis proizvoda:

1. Naziv proizvoda: Kreativne dekoracije za držač olovke za puding

2. Veličina proizvoda: 35x38 mm / 1.38x1.5 inča

3. Stil proizvoda: držač za olovke

4. Boja uređaja: puding

5. Materijal: plastika

Karakteristike proizvoda:

1. Ovaj držač za olovke je kreativan stolni ukras, prikladan kao poklon za rođendan najboljim prijateljima.On je dizajniran u obliku pudinga, šareni, slatki i šarmantni, i može dati stolu slastice.

2. Držač za olovke je izrađena od visoko kvalitetnih materijala.U njega možete umetnuti ručku za jednostavan pristup u bilo koje vrijeme.

3. Jedinstveni dizajn ovog držača za olovke nije samo praktičan alat za skladištenje pribora, ali i simpatičan ukras.Možete ga staviti na radnom stolu, polici ili прикроватной noćnom ormariću, dajući sobi ugodnu atmosferu i donoseći više zabave u vaš život.

4. Držač za olovke je malih dimenzija i ne zauzima previše prostora na radnoj površini.Osim toga, on je lagan i zgodan za nošenje.Možete ga uzeti sa sobom u ured, školu ili putovanje u bilo koje vrijeme, što će učiniti vaš posao i studij udobnije.

5. Ova slatka držač za olovke za puding će odgovarati ne samo kao poklon za rođendan najbolji prijatelji, ali i kao svečane poklon, poklon za Valentinovo ili poklon od prijateljstva.

Napomena:

1.Kao što svi znamo, da različita računala prikazuju različite boje i pravi se boje mogu se malo razlikovati od gore ispod slike.

2. Zbog ručnog mjerenja veličina može imati odstupanja u samo nekoliko centimetara

Paket uključuje:

držači za olovke od 2 kom

Zahvaljujemo na umu, mi jamčimo kvalitetu naših proizvoda.Ako vam je potrebno više tog proizvoda, možete nas kontaktirati.mi vam nudimo najbolju moguću cijenu.Ostavite svoju poruku!


Tehničke karakteristike

  • Stil > Drugo
  • Oblik > Drugo
  • Vrsta > Držači za olovke
  • Novost > Fantastika
  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina
  • Materijal > Plastika
  • Broj modela > Slatka držač za olovke za puding

Naši (0)

Dodaj recenziju