Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Halloween Realan Šlem Jeziva Imitacija Латексного Šešir Od Латексного Materijala Rekvizite Za Kostima Za Plesne Zabave Barova Nastupa

 0

109.59 kn 219.18 kn

Za dom i vrt

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w1339

Osjetite pravi Halloween s našim glavobolje уборами Horor noć vještica.Siguran i izdržljiv, on daje bilo tko uz poseban ugođaj Halloween.Inspiriran filmovima o zombijima, ova frizura je jedan od osnove na Noć vještica za bilo kojeg strašnog slučaja.Idealno za nagradnu i пугания svoje prijatelje, to je preduvjet za sezonu duhova.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: šlem za Halloween horor

Težina: oko 240 g

Veličina: (približan iznos) 35 *25 * 28 cm/13.78*9.84*11.02 inča

Materijal: latex

Pakiranje list:

1 kom. * šlem na Noć vještica

Napomene:

1. Zbog različite prikaze i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.

2. Zbog ručnog mjerenja dozvoljeno odstupanje 1-3 vidi

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. Materijal od lateksa: Naše kape za Halloween stilu хоррор pružaju bez dosadnih i gustu sadnju zahvaljujući blagoj i sigurno латексному materijalu.Bez vanjskog mirisa, deformacije ili nelagode, to je idealno za stvaranje osjećaja strašna nelagoda.

2. Kad je pozornost: Uronite u sezoni duhove i ошеломите svoje prijatelje ovim realan sjedištem убором horor za Noć vještica.Njegov izvrstan detalj i jak efekt simulacije će vas središte atrakcija na bilo koju stranu, stvarajući savršenu atmosferu za Noć vještica.

3. Idealne uzbuđenje Noć vještica: oslobodite straha u ovaj Halloween s glavobolje уборами horor za Noć vještica, nadahnutim filmovima o zombijima.Устрашающая oblik i омерзительный высунутый jezik stvaraju učinak, od kojih trnce bježe na koži.Panika svoje prijatelje s najvećom realizam!

4. Obvezni atribut za film i televiziju: frizura za Noć vještica u stilu хоррор.Ovaj šlem će postati idealan dodatak za vaš костюму na Halloween, da li želite uplašiti svoje prijatelje, impresionirati svoje goste ili stvoriti жуткую atmosferu.Možete ga koristiti kao rekvizite za film i televiziju, da bi privukli pažnju i učiniti vaš posao više privlačan.

5. Naširoko se koristi: da li Želite uplašiti svoje prijatelje u barovima, na predstave, nagradne igre ili zabavama na Halloween, ovaj šlem užasa će vam omogućiti da uživate u prekrasnom veselje u bilo koje vrijeme.


Tehničke karakteristike

  • Područje obuhvata > Cijelo lice
  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina
  • Dobna skupina > Za odrasle
  • Broj modela > Užasavajuće lateks frizura za Noć vještica
  • Materijal maske > Silikon
  • Vrsta > Гримаса
  • E-mail > no
  • U povodu > Noć vještica

Naši (0)

Dodaj recenziju