Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Notepad na sajle "Nemirna", dnevnici zapisa formata A5, igračke-непоседы, šarene i rastezljiva jastučići s 40 unutarnjim stranicama, koji možete pritisnuti i

 0

74.89 kn 110.16 kn

Bilježnice i bilježnice za pisma

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w12151

Ovaj laptop Vrpoljiti Spiral je idealan za one koji žele zadovoljiti različite ukuse.Izrađen je od silikona i papir, da ga je lako nositi sa sobom i koristiti.Bilješka također ima silikonske trake koje se mogu koristiti za верчения.Ovo je odličan poklon za blagdane.

Naziv proizvoda: Notebook-nemirna za djecu

Materijal proizvoda: silikon + papir s отрывными listova.

Veličina proizvoda: (približan iznos) 20 * 15 cm / 7,87 * 5,91 u.

Težina proizvoda: oko 250 g

Popis paketa:

Notepad-nemirna za djecu * 1

Napomene:

Zbog svjetlosnih efekata i kut kamere u boji proizvoda i boja, kao što je prikazano na slici, mogu se razlikovati.

Zbog ručno mjerenje veličine proizvoda se može razlikovati.

Detalje o proizvodu

1. Novost Vrpoljiti Notebook: Naš dječji vrpoljiti notebook - nije samo alat za pisanje i crtanje, to je još i kako se zabava!Silikonska navlaka za laptop sa нажимными кисточками dostupna u žutoj, šarenoj boji i boji tjestenine u skladu s različitim željama.

2. Poboljšati koncentraciju: Povećajte produktivnost vaše djece uz pomoć našeg vrpoljiti notebook.40 unutarnjih stranica, format papira A5 20 * 15 cm / 7,8 * 5,9 inča omogućavaju lako snimanje dnevne akcije za poboljšanje organizacije.

3. Ugodno iskustvo: Silikonska traka na ovom notepad-непоседе za djecu osigurava lijepo taktilni osjećaj kada se pritisne, istezanje i перекручивании.Uživajte uklanjanja stresa i prihvaćanjem radosti, kao i porast opće sreće i blagostanja.

4. Pojačalo mašte: Naš notepad vrpoljiti potiče kreativnost djece i služi kao prekrasan poklon u školu ili na odmor.Zahvaljujući raznolikim touch funkcijama i aktivnosti, on pomaže mladim умам biti zaposleno i u isto vrijeme ublažava stres.

5. Dugo zabava: Izrađena od izdržljivog silikona i papira, ovaj notepad-nemirna, osigurava pouzdan rad i sigurnost za djecu.Oni sigurno mogu pisati, crtati i igrati, znajući da je notepad ne puca i ne uspije tako lako, što će im pružiti sate zabave.


Tehničke karakteristike

  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina

Naši (0)

Dodaj recenziju