Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Naljepnice, naljepnice za motocikle, samoljepljive naljepnice za motocikle, Reflektirajućim samoljepljive naljepnice, vodootporan univerzalne naljepnice za motocikle

 0

75.81 kn

Uređenje, čišćenje i zaštita

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w10829

Nabavite ove visokokvalitetne naljepnice za motocikle!Oni imaju jake липкостью i bezopasne su za okoliš.Te naljepnice se lako выцвести ili crack, tako da ne morate brinuti o čestim ih zamijeniti.Osim toga, ne morate trljati poseban automobil voskom u roku od tjedan dana prije nanošenja.Od njih se dobivaju idealan ukras za motocikle, koje će poboljšati vašu vožnju.

Tehničke karakteristike:

Naziv proizvoda: Oznaka na Spremniku motocikla

Boja: 01/02 (opcionalno)

Materijal proizvoda: smola

Primjena proizvoda: motor / električni automobil

Toplo podsjetnik:

1. Zbog temperature boje zaslona, kamere, ambijentalno osvjetljenje i vještina fotografiranja na fotografijama nekih proizvoda može biti mala razlika u boji, a boja zavisi od stvarnog objekta!

2. Zbog različitih ručnih mjerenja, molimo vas, dopustite male razlike u veličini.

Popis:

1 set * Naljepnica Na Masku Spremnika motocikla

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Jedinstvene karakteristike: Zahvaljujući otpornosti na kidanje i nedostatak ostataka ljepila, naše naljepnice za motocikle imaju bar липкостью koja pohranjuje se trajno.Jedinstveni dizajn će učiniti vašu vožnju sa stilom, a također štiti karoseriju od ogrebotina i habanja, naglašavajući svoj bicikl iz gomile.

2. Vrhunski materijal: Naše naljepnice za motocikle stvorene za rad u najtežim uvjetima zahvaljujući otporan na vodu, otporan na uv zračenje i otporan na atmosferske utjecaje materijalima od visokokvalitetne smole, koje ne pucaju i ne deformirati.Osim toga, oni nemaju mirisa je i bezopasan!

3. Izuzetna izrada proizvodnje: Ove naljepnice za motor može se pohvaliti skillfull performansama pružaju elegantan izgled, koji ne blijedi i ne puca tako lako.Njihovu vrhunsku kvalitetu ispisa pruža jasan, skladan i stabilan na blijeđenje dizajn.Osim toga, nema neravni ili nedostataka nikada neće pokvariti njihov njegovan izgled.

4. Jednostavna instalacija: Unesite u svoj motocikl novi izgled bez puno truda uz pomoć naših naljepnica.Očistite i lijepite bez upotrebe alata ili voska, bez oštećenja boje.Za najbolje rezultate ne operite bicikl u roku od tjedan dana i ne skidajte naljepnicu.

5. Idealan poklon za prijatelje: Dodajte koricu svoj motocikl uz pomoć naših praktičnih i lijepe naljepnice na motocikl - idealne ukrasa koje će vas iznenaditi svoje prijatelje.Ove naljepnice su također idealne su kao izuzetan poklon za bilo koju prigodu, što ih čini praktičan i lijep dodatak za bilo koji motocikl.


Tehničke karakteristike

  • Visina predmeta > 5cm
  • Tip proizvoda > Naljepnice
  • Širina predmeta > 20cm
  • Težina proizvoda > 80g
  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina
  • Tip materijala > smola
  • Značajke > Reflektirajuće Naljepnice Za Motocikle Oznaka Na Spremniku
  • Dužina predmeta > 23cm

Naši (0)

Dodaj recenziju