Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Dodatni troškovi/naknade naknade za prevoz prilikom naručivanja

 0

254.37 kn

Posebna kategorija

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w8158

Izrada po mjeri: prihvaćamo individualni veličinu i prihvatiti individualni boja!

Možete odabrati bilo koju veličinu za slanje narudžbe i ostaviti nam poruku sa svojim dimenzijama, kao što je navedeno u nastavku će biti u redu!

1) Poprsje ______ 2) Struk ______ 3) Bedra________

4) preko nego na podu, bez cipela ______

5) Prirodni rast bez cipela________

6) Približna visina pete jednostavno cipela koji možete koristiti za ove haljine _______________

Pažnja: Za normalne veličine nudimo besplatan nalog, ali ako je veličina prevelika, prelazi 18 W, potrebna dodatna naknada u iznosu od 20-35 dolara!

O trgovini BeautBoy:

naša tvornica vjenčanica je profesionalna i branded tvornice u Kini već 10 godina.Mi isporučujemo vjenčanica, večernjih haljina, haljina za prom, koktel haljine, haljine za djeveruše, zahvaljujući našem visokom kontrolu kvaliteta, boljeg održavanja prodaje, brzim rokovima isporuke i konkurentne cijene, naše haljine vrlo dobro prodaje u mnogim zemljama (kao što su Amerika, Kanada, Meksiko, Brazil, Ruska Federacija, Engleska, Čile, Australija i tako dalje). Mi smo fleksibilni i možemo šivati haljine u skladu s vašim zahtjevima.

Ako ćete biti zadovoljni haljinu, molimo vas, preporučite moj dućan za svoje prijatelje.Za nas je vrlo važno zadovoljstvo kupaca, i naš rejting recenzije odražava tu zadovoljstvo.Nadamo se da ste dobili robu i ostavite nam pozitivnu ocjenu.Naravno, mi također ostaviti pozitivan osvrt vam!Uz vaš pozitivni recenziji, nadamo se da ste se kladili nam pet zvjezdica za sve detaljne ocjene prodavača.

Mi ćemo se potruditi da na najbolji mogući način služiti našim klijentima.

1. Mi ćemo povrat novca, ako se vratiti robu u roku od 3 dana od dana primitka.

2. Međutim, kupac mora osigurati da je vratio robu nalaze se u izvornom stanju.Ako je roba oštećena ili izgubljena pri povratku, kupac snosi odgovornost za takvu štetu ili gubitak, a ne povrat kupcu puni povrat novca.

3. Kupac mora pokušati podnijeti tužbu u logističkog tvrtku nadoknaditi troškove oštećenja ili gubitka.Kupac je odgovoran za utovar trošak vraćanja robe.

4. Problemi s veličinom ili sadnje: Budući da su sve naše haljine шьются ručno skrojen, spremno haljina može se razlikovati od oko ± 1. od navedenih veličina.Kako bi se osiguralo da je vaša haljina je još uvijek idealno će sjediti na vas, naše krojači stvorili su sve naše haljine s dodatkom tkiva u zglobovima, što omogućuje lako napraviti manje promjene u veličini.Ako ustanovite da je proizvod vam ne odgovara, i imate pitanja, možete nas kontaktirati direktno.

5. Neusklađenost boja: Razlike u boji mogu biti uzrokovane nekim drugim razlozima, kao što su odraz boje na monitoru, rasvjeta, pozadina i sl. Međutim, ako mislite da je proizvod dobiven pogrešne boje, molimo vas, kontaktirajte nas kako biste saznali možete li povrat novca.

Shop BeautBoy voli vas, i želimo učiniti sretnim.Dakle, molimo vas, da pažljivo pročitate sljedeća pravila povrata.

1. Prilikom narudžbe, molimo, obratite pozornost na pojedinosti i informacije o veličini.Ako imate bilo kakvih pitanja,

mi smo sretni da vam pomoći; šaljite sve upite na proizvod mi je preko alibi, a mi ćemo vas kontaktirati što je prije moguće;

2. Molimo, kontaktirajte nas u roku od 2 dana (48 sati) nakon primitka upućivati i savjetovati o problemu sa robom i razloga za povrat;

3. Roba mora biti vraćena u izvornom stanju, bez znakova habanja ili miris;

4. Trošak povratne dostave plaća kupac.Odgovoran za plaćanje troškova dostave prilikom slanja leži na njih

povrat i zamjenu;

5. Povrat robe bez ikakvih problema s kvalitetom smatrati neće biti.


Tehničke karakteristike

  • Tip proizvoda > Uz nadoplatu

Naši (0)

Dodaj recenziju