Besplatna dostava za nove klijente odmah!

1720 komada ljepljive kartica, markeri stranica, kartica za bilješke na raspolaganju za snimanje i kretanje, okvire za stranice knjige kartica s vodičem uživo

 0

64.56 kn 129.11 kn

Bilježnice i bilježnice za pisma

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w6213

1720 Komada Ljepljive Kartica, Markeri Stranica, Ljepljiva Kartica Napomene Koje Se Može Snimati I Premještanje, Okvire Za Stranice, Kartica Za Knjige S Vodičem Uživo

[Što dobivate]: Mi ćemo vam pružiti 1720 naljepnica za indeksne oznake sa plastičnim prozirnim dizajnom u obliku kliješta, različitih stilova, uključujući полноцветную verziju, полуцветную verziju i точечную verziju, različitih stilova za vaše korištenje.

[Vodootporna i dugotrajna]: Oznaka za označavanje stranica, proizveden od PET materijala, prošla je многократную obradu, postao je vodootporan i otporan na vlagu, površina je glatka i ravna, i može se koristiti za dugo vremena.

[Izbor boja]: Fleksibilne okvire stranica, koristeći shemu sustava morandi, raznolikost boja, mekano i elegantno, ali u isto vrijeme jednostavna u pronalaženju, osmišljenog proziran dizajn, lako sakriti važne informacije, zgodan za svoj život.

[Dostupan za snimanje dizajn]: Prozirna kartica komentarima mali i lagan, pa ga možete nositi sa sobom i koristiti u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.Naljepnica s указательной oznakom može biti izrezan po potrebi za glatko pisma, pogodan za kemijske olovke, markere i tako dalje, može biti premještena, lako gubi, ne ostavlja trag.

[Široku primjenu]: Naše kartice s naljepnicama za bilješke dostupne za snimanje, pogodna za svakodnevni život, kuće, poduzeća, škole, knjižnice i drugim mjestima, što doprinosi označavanje informacija, klasifikacija i pozicioniranje arhiva, dnevnike, knjige, dokumente, časopise i tako dalje, Lijepe i praktične, su dobar pomagač u vašem učenju, radu i svakodnevnom životu.

Boja: više boja

Materijal: PAT

Sadržaj pakiranja:

1720 * Naljepnica na položaju indeksne oznake

Samo navedena sadržaj pakiranja, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte


Tehničke karakteristike

  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina

Naši (0)

Dodaj recenziju