Besplatna dostava za nove klijente odmah!

6 Kom Прижимная Stopala za Role Подшивания, Skup Подшив-ma Stopala Za Šivanje Прижимная Stopala Za Role Подшивания za Singer, Brother, Janome Jednostavnost Instalacije

 0

57.00 kn 73.11 kn

Umjetnost i obrt i šivanje

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w393120

[Primjenjivo] Osnovna šivaći stroj je pogodan za korištenje s ugrađenim držačem za noge.Ali to ne odgovara za staromodna šivaćih strojeva, industrijskih šivaćih strojeva i mini-šivaćih strojeva.

[Različite dimenzije] 3 omotane noge širine: 4/8, 6/8, 8/8 (0,5 inča, 0,75 inča, 1 inch) i 3 uske noge za šivaći stroj: 3 mm, 4 mm, 6 mm To će vam pomoći da lako šivati odjeću u različitim uvjetima.

[Trajnih materijala] Ovaj set je izrađen od nehrđajućeg čelika.On je izdržljiv i ne hrđa.To noge kopčama.Ako je vaš šivaći stroj je opremljen vijkom i odvojivim malo stopalo, od vas će trebati dodatni pritisak spona za noge.

[Jednostavna upotreba] Proces instalacije ne zahtijeva naporan trud.

[Napomena] Odnosi se na uobičajene kućne šivaće strojeve.Šivaći strojevi za stare zahtijevaju dodatni pritisak [primjenjivo] za kućne šivaćih strojeva, pogodan za ugrađene držače za noge.Ali to ne odgovara za staromodna šivaćih strojeva, industrijskih šivaćih strojeva i mini-šivaćih strojeva.

Boja: srebrna

materijal: metal

Upućivanje sadržaj:

6 x прижимная stopala

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte


Tehničke karakteristike

  • Vrsta > Šivanje iglom
  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina
  • Materijal > Od nehrđajućeg čelika
  • Korištenje > Vez

Naši (0)

Dodaj recenziju