Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Sredstvo protiv kiše za vozilo, sredstvo za zaštitu auto stakla od zamagljivanja, sredstvo za pokrivanje vjetrobranskog stakla vozila, sprej od kiše za prozore, stakla

 0

51.66 kn 103.39 kn

Autopraonica i održavanje

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w3618

Opis:

Naše sredstvo za zaštitu vozila od kiše objavljeno stoljeća!Ona pruža divan sjaj, i vi ćete biti zaprepašteni kako se može osvježiti cijeli svoj automobil za samo nekoliko minuta.To nije samo sredstvo za čišćenje auto stakla, ali i široko se koristi u proizvodnji namještaja, to će dati vašem staklu novi izgled nakon čišćenja.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Sredstvo za zaštitu od kiše u automobilu

Količina: 50 ml /100 ml / 300 ml

Rok trajanja: 3 godine

Pakiranje list:

1 * Sredstvo protiv kiše za vozila

1 * Ručnik

1 * Spužva

Napomena:

Zbog različitih rasvjete i postavki zaslona, boje proizvoda mogu neznatno razlikovati od prikazane na fotografijama.

Zbog razlike u upotrebu dimenzije, molim vas, dopustite razliku u iznosu od 1-2 vidi

Detalje o proizvodu

1. 【Trajnu rezultat】 Mi proizvodimo ovdje долговечное sredstvo za zaštitu od kiše!Vi ćete biti zaprepašteni koliko dobro ona blista i kako brzo može pomladiti cijeli svoj automobil.

2. 【Nikada ne nanosite štetu svom staklu】 Vašem staklu ili nečega još, da može doći u dodir s našim sredstvo Auto Rain, nikada neće oštetiti svoju jedinstvena znanstvena formula.Da biste osvježili svoj automobil, jednostavno nanesite malo sredstva u spužva i pažljivo obrišite.

3. 【Disperzije kiše】 Sredstvo protiv kiše u automobilu pomaže raspršiti kiša i ukloniti mokri snijeg, led i tako dalje, Da te tvari ne zalijepljen na staklu i ne ometa vaš slabovidne osobe.

4. 【Široku primjenu】 Auto-odjeća za kišu može ne samo da se brine za vaš automobil, također možete koristiti za kućanstvo čišćenje.On će dati svoj staklo novi izgled nakon čišćenja.

5. 【Praktičnost u upotrebi】 ikakvog prethodnog iskustva nije potrebna, i početnici mogu obaviti sami.Za nadogradnju vašeg automobila uz pomoć spreja Car Rainproof Sprej je potrebno samo 2 jednostavna koraka, i to je jednostavan za korištenje.


Tehničke karakteristike

  • Visina predmeta > 0.00inch
  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina
  • Širina predmeta > 0.00inch
  • Težina proizvoda > 1.00kg
  • Naziv > vvcesidot
  • Promjer proizvoda > 0.00inch
  • Količina predmeta > антизапотевающий
  • Dužina predmeta > 0.00inch

Naši (0)

Dodaj recenziju