Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Uradi sam Diamond slikarstvo Diamond vez Okrugli smola Diamond Vez križić Dekor za dom 30x30 cm, paun

 0

48.95 kn 77.67 kn

Društvene pribor i organizator

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w3580

Uradi sam Diamond slikarstvo Diamond vez Okrugli smola Diamond Vez križić Home dekor zidova 30x30 cm, Paun

Slike s dijamantima, napravio svojim rukama, može izazvati osjećaj za postignuće, naučiti kako smanjiti stres i regulira emocije, mogu obogatiti slobodno vrijeme starije osobe i djecu, čime se povećava strpljenje i otvaranjem vam drugi život.

Ova slika s dijamantima ručni rad može poboljšati svoje razumijevanje boja i estetike.Dijamanti ručni rad lijepo раскрашены a možete ih poslati prijateljima i ljubljeni, da su podijelili svoje sreće.

Prozirno platno s po cijeloj površini je vodootporan, влагостойким, bez bora, homogene teksture visoke rezolucije, ekološki čist, mekan i da ga nije lako sklapanje, ispis u boji i točne uzorcima vas očarati na svjetlo, dajući svojoj sobi novi izgled.

Okrugli dijamanti pojednostavljuju proces proizvodnje dijamanata svojim rukama i pogodne su za početnike.Kvalitetan okrugli dijamanti izgledaju sjajna, nikada ne glazura nad više svijetle, imaju dobru teksturu i ljepotu, kao i živopisne slike, koje se mogu savršeno da ukrasite svoju sobu.

Nježna i sjajna kristali dijamanata u kombinaciji s profinjenim uzorcima stvaraju izuzetna umjetnička djela.Sam uzorak ima ljepljiv pozadinu i plastični poklopac da biste spremili sliku ljepljiv, a zatim prikvači dragi kamen, da bi se slika može lako završiti.

veličina: 30x30 cm

Materijal: tkanina + smola

boja: kao na slici

Sadržaj pakiranja:

1 x platnu

1 x setovi dijamanata

1 x olovka za spot bušenje,

1 x cement

1 x ploča za bušenje

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte


Tehničke karakteristike

  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina

Naši (0)

Dodaj recenziju