Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Set za Ukrašavanje Uskrsnih Jaja 6pcs Set Za Ukrašavanje Jaja Set Za Bojanje Jaja DIY Set Za Ukrašavanje Uskrsnih Jaja Dar Sa 6 Biljega

 0

6.27 kn 8.98 kn

Studija oprema i potrošni materijal

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w27934

U potrazi zabavno uskršnje zanimanje?Naša uskrsna jaja u svojim rukama te su idealne za vas!Pomoću crteža na uskrs temu i kvalitetnih materijala možete napraviti svoje jedinstvene za mnoge scenarije.

Veličina proizvoda: (približan iznos) 6 * 4 cm / 2,36 * 1,57 inča (jednostruki)

Materijal: pjena / PVC

Pakiranje list:

1 * Set za crtanje uskrsna jaja

(6 * Uskrsna jaja; 6 * boje olovke)

Detalje o proizvodu

1. Razvijajte maštu: dopustite djeci stvoriti zabavna uskrsna uspomene pomoću našeg set za bojanje uskrsnih jaja.Oslikana uskrsna jaja - to je jedinstveno iskustvo koje se može obavljati vlastitim rukama, pokazujući maštu i kreativnost.Oni će jedinstvena jaja, koje je nužno izraditi dojam na sve.

2. Mnoge uskrsnih predmeta: Pokazati svoj kreativni potencijal uz pomoć našeg set za bojanje uskrsnih jaja.Koristite 6 raznobojne olovke za ukrašavanje 6 jaja različitih пасхальными tematskim uzorcima.Izrazi svoj svečani raspoloženje pomoću uskrsnih ukrasa, napravio je svojim rukama kuće.

3. Dugi vijek trajanja: Naš set za bojanje uskršnjih jaja je izrađen od visoko-kvalitetne stiropor i PVC-a, što omogućuje siguran, jednostavan i solidne slikarstva.Dobro izrađen skup nema istaknuo rubovi ili oštećenjima, što omogućuje djeci da se izvući bez prekida.

4. Širok izbor aplikacija: Ukrasite svoje uskrsna slavlja uz naše set za bojanje jaja.Dajte oduška svojoj mašti i stvorite svoje vlastite šarene jaja.Idealno ne samo za igre na Uskrs i karnevalske nagrade, ali i za učionice, rukotvorina svojim rukama, punjenje torbe za stranke i poklon za rođendan.

5. Idealan pribor za stranke: Dajte oduška svojoj kreativnosti uz pomoć ovog seta za bojanje uskrsnih jaja.Uživajte bojanje najljepših jaja za prijatelje, obitelj i školskih razreda.Idealna za suvenir na uskrs party, ukrasa ili projektima "Uradi sam", kao i za zabavna lova za пасхальными jajima.


Tehničke karakteristike

  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina

Naši (0)

Dodaj recenziju