Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Uzicom za nastavnike za osobne iskaznice za mlade, silikonske narukvice od perli za ključeve za žene, medicinske sestre, uredske radnike

 0

25.15 kn 40.61 kn

Nakit i pribor

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w202759

[Slatka i stilski] Slatka zrna dolaze u različitim bojama, različitih oblika i ugodna tekstura, pogodna za mnoge haljine, vrlo svestran, možete ih nositi s različitim bojama.

[Izdržljiv i jednostavan za korištenje] Uže od полиамидного vlakana, metalna kvačica za remen i privjesak za ključeve čine kabel je vrlo krupan, on je dobro napravljen i jednostavan za korištenje, možete je nositi i pucati kabel, ne otvara zatvarač, zbog duga užad.Dužine se može lako podesiti pomoću alata za izrezivanje.

[Udoban perle] Silikonske kuglice idealne veličine i kao mekani na dodir!On je vrlo jednostavan, vaš vrat nikada ne устанет, neće smetati vašoj koži i kosi, možete očistiti ga salvete bez blijedi.

[Pogodan za vas] Ako ste učitelj, uredski radnik ili medicinska sestra, ja definitivno порекомендую ovaj lijepi remen, na njemu se može nositi svoj identifikacijski ikone i tipke, on je sladak, udoban i svestran, odlično za učionici i uredu.

Materijal: silikon + metal

boja: kao na slici

Upućivanje sadržaj:

1 x uzicom

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte


Tehničke karakteristike

  • Vrsta metala > Cink legura
  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina

Naši (0)

Dodaj recenziju