Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Ukras za maturalne 150ШТ bombonijeru za maturalne svojim rukama Kutija s poklopcem za poklon za maturalnu, Suveniri za maturalne zabave, dekor

 0

304.32 kn 454.17 kn

Posebna kategorija

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w18785

Dobrodošli u moj dućan.

Naši proizvodi imaju povoljne cijene i kvalitetan.Mi održavanje izravne isporuke i veliko prodaju.

Ugodan shopping!

Uživajte u поделками: bombonijeru "Ispušni šešir" ne prikupljaju, tako da je potrebno sastaviti kutiju ručno nakon primitka pakiranje i uživati u sretnim vremenom rukotvorina.

Možete koristiti ove kutije zajedno sa svojom obitelji za uređenje prom za proizvodnju dubok dojam.

Prekrasan dizajn: Kutija u obliku doktorskog grah sa četkom slatka i može lako privući pažnju ljudi, u ovoj kutiji za vjenčanje može biti izražena bilo želje i blagoslove, a možete u nju staviti bombona, keksa, čokolade, pokloni i drugi.

Veličina: 6 x 6 x 6 cm / 2,36 2,36 x x x x x x 2,36 inča

Materijal: papir

boja: crna

Sadržaj pakiranja:

150 x Kutija u obliku završne kape

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Napomena:

1. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Jamčimo da stil će biti isti kao što je prikazano na slikama, ali nisu isti u različitim кузовах od modela.

2. Usporedite dimenzije dijelova s vašim, mogu postojati razlike u 2-4 cm zbog ručnog mjerenja odjeće, zahvaljujući sve mjere u centimetrima i deset сантиметрам u cm 1 cm = 0,39 inča

Plaćanje:

1) primamo uplate Alipay, West Union, TT. Sve glavne kreditne kartice prihvaćene preko sigurnog sustava za escrow.

2 Ako ne možete izvršiti plaćanje odmah nakon završetka aukcija, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovno.Uplate moraju biti završeni u roku od 3 dana.

Dostava:

1) Dostava širom svijeta (osim nekih zemalja i APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT traje od 3 do 7 dana, EMS-od 8 do 12 dana.Slanje avionom traje od 2 do 8 tjedana.Ali sve ovisi od zemlje do zemlje isporuke.

2) Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme putovanja može promijeniti, posebno u sezoni praznika.

Recenzije:

1) Rani potvrdu kupac će biti visoko poštovati nakon primitka robe.

2) Jer vaši komentari su vrlo važni za razvoj našeg poslovanja, iskreno pozivamo vas ostaviti pozitivan komentar, ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom.

3) Kontaktirajte nas prije nego što ostavite negativan ili neutralan komentar.Mi ćemo raditi s vama na rješavanju bilo kojeg problema.Hvala na razumijevanju!


Tehničke karakteristike

  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina
  • Boja > [193]

Naši (0)

Dodaj recenziju