Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Tutoriali Crni karton Bijela Ploča Alati za učenje predškolske dobi Vodič Za Čitanje Prstima Edukativne Coli Poseban Pokazivač Nastavnici

 0

7.05 kn 15.68 kn

Studija oprema i potrošni materijal

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w186636

Tip proizvoda: Teleskopska pokazivač

Materijal: Nehrđajući Čelik

Boja: 8 boja

Dužina produžni kabel: 55 cm

Popis proizvoda: Teleskopska pokazivač 1pc 1. Udoban đonovi mat ručka, teleskopski, lako ju je nosio sa sobom i pohraniti.Pokazivač je profesionalni teleskopskom e-обучающую pokazivač za bijela ploča koja se koristi za tradicionalne učionice zajednice, elektronički zajednice format PPT, velikim zaslonima, te je idealan jastuk za školovanje ili tečajeva.

2. Te razne šarene naputke za zanimanje privlače učenike i pomažu nastavnicima da sa velikim zadovoljstvom ukazati na važne informacije.Sada se ohrabrite učenike da sudjeluju u nastavi.Istaknite slogovi i obris glagoli u rečenici, što se može učinkovito interes učenika i poticati ih ukupnom razvoju.

3.It izrađen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika i polipropilena.

4. Нерасширенная dužina proizvoda iznosi 17 cm, a povećana dužina - pogledajte 55

5. Pogodan za tradicionalnoj učionici ploče, električni bijeli karton, primjenjuje se za obuku nastavnika, pripremu konferencije, pješčane površine za konferencije, prezentacije na песочном površini, nastave, aktivnosti na otvorenom, i tako dalje.


Tehničke karakteristike

  • Broj modela > ATMC21B68
  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina

Naši (0)

Dodaj recenziju