Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Pomorski blok 6-trčanje клеммный distributivni blok Шинопровод Distributivni клеммный jedinica solarne ožičenje Akumulatora i guma

 0

116.14 kn 232.36 kn

Potrošni dijelovi

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w1815

Opis:

U samoj vezi blok se koristi niklom bakar je materijal koji je otporan na visoke temperature, habanje i sigurna za upotrebu.Možete ga koristiti u automobilima, пикапах, prikolica, terenskim vozilima, motociklima, vozila za rekreaciju, kamione, kombije, jahtama, brodovima i sl.

Tehničke karakteristike:

Naziv: Pomorski blok

Model: ZH-1703B1

Neto težina: oko 166 g

Bruto težina: oko 177 g

Veličina proizvoda: oko 120*40*42.8 mm/4.7*1.6*1.7 palac

Paket veličina: oko 225 * 100 * 43 mm/8.9*3.9*1.7 unutar

Pakiranje: Plastičnu vrećicu

Maksimalni napon: 300 U / ac; 48 v / dc

Struja: 130А / ac; 150А / dc

Materijal: Kontaktna ploča stezaljke od niklane mjedi / Изолирующая kapa od PC / Najlon osnova od polikarbonata / Vijak od plemenitog čelika

Opseg: Putnička vozila, kamione, prikolice, suv vozila, motocikle, vozila za rekreaciju, kombi vozila, jahte, brodovi i sl

Pakiranje list:

2 * Pričvrsni vijak od plemenitog čelika M4

4 * O-element kontakt RV1.25-6

12 * O-element kontakt RV1.25-4

Napomene:

1. Zbog različite prikaze i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.

2. Zbog ručnog mjerenja dozvoljeno odstupanje 1-3 vidi

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. [Sigurno posluga u] Pomorski blok ima nizak otpor, dobra vodljivost i zaštitom od korozije, vrlo pogodan za auto i brodskih električnih instalacija, pomaže da se uredi i očisti prljave ožičenje, otporan je na visoke temperature, износостойок i siguran za korištenje.

2. Poboljšana pokrivenost od polikarbonata: Koristeći poboljšana pokrivenost od polikarbonata sa vezom najlona maticom, naš je do dva reda 6-kolica guma može spriječiti do kratkog spoja.

3. [Instalacija s uštedu vremena] Guma priključke ojačati veze između polikarbonatnim poklopcem i najlona maticom za sprečavanje slučajnih kratke spojeve, da pomaže vam uštedjeti vrijeme i energiju, jednostavan za instalaciju i pričvrstiti vijcima M4.

4. [Široku primjenu] Auto električni guma je idealan za sve vaše projekte elektroinstalacija, pružajući učinak čistoće i urednosti uz bilo koju instalaciju na vašem brodu ili vozilu, široko se koristi u automobilima, пикапах, prikolica, terenskim vozilima, motociklima, vozila za rekreaciju, kamione, kombije, jahtama, теплоходах i tako dalje

5. [Poboljšana stabilnost] vijčani Terminal nosači su izrađeni od rupa od nehrđajućeg čelika i prsten potporna ploča, koji se mogu održavati stabilnost u uvjetima visoke vibracije, distribuciju jedinica snage je dobra stabilnost, pogodan za različite vrste izvora napajanja i zemaljske distribucije.


Tehničke karakteristike

  • Širina predmeta > 0.00inch
  • Promjer proizvoda > 0.00inch
  • Visina predmeta > 0.00inch
  • Težina proizvoda > 1.00kg
  • Dužina predmeta > 0.00inch
  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina

Naši (0)

Dodaj recenziju