Besplatna dostava za nove klijente odmah!

6X Magnetska Мешалка Mini-Laboratorijske Mikser-Мешалка Prijenosni Ploča-Мешалка S Mješalicom 2Л 4000 o/min u Laboratoriju Za EU Plug

 0

660.02 kn 1 118.68 kn

Studija oprema i potrošni materijal

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w15823

6X Magnetska Мешалка Mini-Laboratorijske Mikser-Мешалка Prijenosni Ploča-Мешалка S Mješalicom 2Л 4000 o/min u Laboratoriju Za EU Plug

[MIKSER ZA BRZO MIJEŠAJUĆI] Opseg brzine je 0-4000 o / min za dodatnu fleksibilnost u zavisnosti od gustoće tekućine ili potrebe vašeg projekta.Brzina našeg magnetskog miksera lako prilagoditi 3D-ručka za brzo podešavanje.

[MALA VELIČINA, VELIKI KAPACITET] Mini-laboratorijske mikser zauzima malo prostora na radnoj površini kada koristite.Противоскользящая navlaka za noge sprečava klizanje u svom laboratoriju, kod kuće ili na radnom mjestu.Ovaj mali kemijski mikser je opremljen snažnim бесщеточным motorom i broji do 2000 ml tekućine.Promjer radne oblika iznosi 4,57 cm, što ga čini prikladnim za мензурок i druge posude.

[KVALITETA LABORATORIJSKE OPREME] Laboratorijska magnetska мешалка izrađena od materijala za laboratorijske kvalitete.Snažan i učinkovit brushless motor pruža nesmetan rad i dugi vijek trajanja.Ploča bilješke centar, gdje je magnetska sila može biti najveći, pomaže zadržati miješalice i spriječiti ga vrludanje.

Magnetska мешалка [ZNANSTVENE TOČNOSTI] koristi naprednu koncept dizajn i tehnologiju proizvodnje, gladak i savršen izgled, kompaktni i čvrstu strukturu, visoka prilagodljivost, jednostavnost rada.Idealan za miješanje u znanstvenim istraživanjima, industriji, poljoprivredi, zdravstvu i medicini, domaćom hranom.

[PRIJENOSNI ZA ŠIROKE PRIMJENE] Može se koristiti u laboratoriju i učionici, radionici ili kod kuće.Također se može koristiti za kuhanje piva, vina, domaći kemije, aromaterapije, eteričnih ulja i mnogo drugog.To je idealno da se koristi kao vinski bokal, to može stvoriti učinak smjese za blage aeracija vina, pomaže u delikatno otkriti sve ukuse i mirise.Brže nego u tradicionalnom декантировании.Potrebno je svega nekoliko minuta za postizanje istog učinka, što je i u tradicionalnom procesu pretakanje.

Tip utikača: zidni utikač europske norme, primjenjuje se u Indoneziji, Njemačkoj, Francuskoj, Španjolskoj, Italiji i tako dalje.

boja: bijela

Materijal: plastika

Veličina: 116x116x35 mm

Sadržaj pakiranja:

6 x magnetske мешалка

6 x мешалка

6 x USB kabel

6 x adapter

Samo navedena sadržaj pakiranja, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte


Tehničke karakteristike

  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina

Naši (0)

Dodaj recenziju