Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Zidni nosač za bicikle Zidni držač za garaže za bicikl, okretni stalak za bicikl, Stalak za pohranu bicikala, držač za bicikl Jednostavnost korištenja

 0

167.09 kn 225.80 kn

Vožnja biciklom

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w1451

Kompaktni dizajn: Naša сверхпрочное vertikalni zidni nosač za bicikl opremljen okreće mehanizam kojim se pohraniti bicikl uspravno i okretati ga bliže zidu, maksimalno se povećava prostor u vašem domu ili garaži.

Podesiva sadnja: Zidni nosač je predviđen za ugradnju bicikala različitih veličina i stilova.Obavezna oprema za garaža pohranu i organizaciju.

Funkcija zakretanja: Okretni mehanizam omogućava lako pristupiti bicikl iz ili podesiti njegov položaj, osiguravajući optimalno korištenje prostora za pohranu i praktičan pristup bicikl iz kada je to potrebno.

Robustan dizajn: Proizvedeno od kvalitetnih materijala, to je zidni držač predviđen za sigurno držanje vašeg bicikla, pružajući ga pouzdanu podršku.Čak i kao pribor za električne bicikle.

Materijal: čelik

boja: crna

Sadržaj pakiranja:

1 x biciklističke vješalice

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Poštovani kupci, ako želite kupiti u velikim količinama, molimo vas da nas kontaktirate, mi ćemo drugu povlaštena cijena.


Tehničke karakteristike

  • Kapacitet (nosivost) > 1
  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina

Naši (0)

Dodaj recenziju