Besplatna dostava za nove klijente odmah!

Set od 15 držače za olovke, клейких držače za olovke, pribor za nastavnike za stol ili bilo koje površine

 0

66.48 kn 91.06 kn

Društvene pribor i organizator

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w112576

Izrađen od visokokvalitetnog silikona, ovaj držač za olovke čvrsta, fleksibilna i izdržljiva, što osigurava dugotrajno korištenje.Svaki stolni držač za olovke ima самоклеящуюся stražnji dio, koja je sigurno pričvršćena na većinu ne-porozne površine i uopće ne padne na vađenje olovke.

Krupan ljepljive osnova omogućava sigurno pričvrstiti silikonski držač za olovke na stolu, monitor, bijela tabla, radnom površinom, ogledala, tampon razmjene ili bilo koje druge glatke površine, bez brige o njegovu padu.Uvijek održavajte red na radnoj površini.

Stolni držač za olovke ima teksturom dizajn, koji značajno poboljšava hvatanje držača za olovke, a fleksibilan dizajn omogućava korištenje olovke različitih veličina.

Držač za olovke - savršen pratilac, bez obzira da li ste u učionici, u uredu ili automobilu.On se lako montira na različitim glatkim površinama, kao što su stolovi, bijele ploče, mape, zidovi i računala, da zadovolji svoje potrebe u različitim situacijama.

Uštedite vrijeme je: Da li ste učitelj, student, vozač ili uredski radnik, u ovom držač za olovke-markera postoji nešto za svakoga, nudi pogodnost za sve grupe korisnika.

Boja: crna

Materijal: silikagel

Veličina: oko 5,5x2x1,7 cm

Upućivanje sadržaj:

15 x silikonski držač za olovke

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte


Tehničke karakteristike

  • Materijal > Plastika
  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina

Naši (0)

Dodaj recenziju