Besplatna dostava za nove klijente odmah!

2 dodatne vijka s накатанной glavom миксеров i podizanje čaše, srebrni vijak s dugom ručkom-ступицей za zamjene pribora

 0

60.49 kn 87.64 kn

Kamera i fotografija

Na lageru

Puni opis

Kod davatelja: w1106

Za МИКСЕРОВ KITCHENAID: Ovaj vijak s накатанной glavom, pogodan za миксеров KitchenAid s nagnutom glavom i postoljem za podizanje zdjele.

Jedinstven izgled i dizajn: ergonomsko površine olakšava hvatanje, pruža jednostavnu instalaciju s rotacijom i savršeno odgovara rezbarenje vijaka.

Vrlo izdržljiv: je Izrađen od visoko-kvalitetne aluminijske legure, posebno obrađen ga teško oštetiti ili obezbojiti.Svijetle srebrno završiti savršeno nadopunjuju vaš mikser Kitchen Aid.

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA: Glava vijka duži nego kod miksera KitchenAid, što omogućuje lako pričvrstiti mlaznicu na stalku za miksera, sigurno drži centar kape, слайсер, mašina za mljevenje mesa, макаронницу ili druge naprave.

ODLIČAN poklon ZA KUHINJE: NA vašem nalogu u prilogu 2 vijka, odličan omjer cijene i kvalitete, idealan poklon za obitelj i prijatelje kod kojih već postoji KitchenAid mikser.

Boja: srebrna

Materijal: metal

Veličina: Ukupna dužina: 4,6 cm

Sadržaj pakiranja:

1 set x posuda za bosch kitchen aid

Samo navedena sadržaj pakiranja, ostalih proizvoda nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Vrijeme slanja: Cijeli proizvod, koji vam možemo poslati u roku od 3-8 radnih dana, obično imamo vremena za pakiranje i otpremu u skladu s narudžbama kupaca nam je potrebno pažljivo provjeriti kvalitetu proizvoda prije slanja, pa provedite neko vrijeme na obradu.O ažuriranju sobe za praćenje: Ako u vašoj sobi za praćenje nema informacije o logistici, jer tisuće paketa šalju u inozemstvo, logističke tvrtke nisu podnijeli informacije o logistici, molimo, kontaktirajte nas za prvi put, molimo vas, ne otvarajte spor izravno.Vi ste prvi put riješiti ovaj problem!Ili možete pratiti svoje pošiljke na sljedećem microsoftovu web-mjestu, koristeći svoj broj za praćenje: www.17track.net/en (Kopiran u preglednik za otvaranje)


Tehničke karakteristike

  • Podrijetlo > Kontinentalna Kina

Naši (0)

Dodaj recenziju